کیس رندینگ استوک
نوشته شده توسط : ریحانه

از آن جایی که اکثر مخاطبین این مقاله گیمر هستند، حتما درک درستی از سیستم‌های گیمینگ دارند. و تفاوت میان پی سی خانگی معمولی و پی سی گیمینگ را به خوبی می‌دانند. همه می دانیم که تمرکز سیستم‌های گیمینگ بر روی قدرت پردازندگی گرافیکی و فرکانس بالا در سی پی یو است. اما تفاوت میان پی سی‌های قدرتمند رندرینگ و پی سی‌های گیمینگ در چیست؟ چرا خرید بعضی از پردازنده‌ها برای یک سیستم گیمینگ عاقلانه نیست؟ با اگزو گیم همراه باشید تا به جواب این سؤالات برسید. کیس رندینگ استوک را از ما بخواهید. 

همانطور که گفته شد در پی سی گیمینگ تمرکز اصلی روی فرکانس بالا در سی پی یو و جی پی یو است. کلاک اسپید بالا در این دو قطعه، بهترین تاثیر را بر روی فریم ریت دارد. در فرآیند اورکلاک نیز با بالاتر بردن فرکانس یا کلاک اسپید، تعداد فریم در هر ثانیه بالا می‌رود. از طرفی سیستم‌های گیمینگ بنا به سلیقه ی مخاطب از نور پردازی‌ها و طراحی‌های خاصی برخوردارند که در پی سی‌های معمولی و سیستم‌های کاری دیده نمی‌شود.

تعریف پی سی رندرینگ

در یک دفتر کار، برای اجرای نرم افزار‌های سنگین Adobe و رندر گرفتن در نرم افزارهای ساخت انیمیشن، نیاز به یک پی سی فوق قدرت مند است که ساعت‌ها در روز بتوان از آن کار کشید و در پایان کار رندرهای سنگین از آن گرفت. یک کیسِ رندرینگ طوری طراحی شده که میزان زیادی از فرمان‌ها را به طور همزمان اجرا کند و عمر قطعات به دلیل مصرف بالا زیاد باشد. برای یک کیس رندرینگ رم بسیار بالاتری لازم است و همچنین تعداد هسته‌های پردازنده بر فرکانس هر هسته اولویت دارد.

 

تفاوت میان آن‌ها

شاید این سؤال در ذهن شما شکل گرفته باشد که چه تفاوتی میان رندر فریم‌های بازی و رندر کارهای گرافیکی برای یک کیس وجود دارد؟ کیس‌های گیمینگ در هر ثانیه بیش از 100 فریم با بالاترین گرافیک را رندر می‌کنند و چرا از همین کیس‌ها برای شرکت‌های کارهای گرافیکی استفاده نمی‌شود؟

تفاوت میان هر قطعه و هر بخش را با هم مرور می‌کنیم تا مسئله روشن تر شود.

  1. CPU :

همانطور که اشاره شد، سیستم‌های رندرینگ به پردازنده‌های قوی برای اجرای چندین فرمان در لحظه را دارند. در مقاله ی مقایسه ی کور آی 3 ،‌5 و 7 برای گیمینگ، راجع به تفاوت میان آن‌ها صحبت شد و در نتیجه دانستیم که برای پی سی‌های گیمینگ هزینه ی 6 برابری یک سی پی یو کور آی 7 ، فریم ریت شما را به اندازه ی پولی که می‌پردازید بالاتر نمی‌برد و گزینه‌های آی 5 و آی 3 نیز برای کیس‌های گیمینگ عاقلانه است. اما برای کیس‌های رندرینگ اینطور نیست.در کیس‌های رندرینگ نیاز به تعداد هسته بیشتر در پردازنده هست. در نتیجه برای یک کیس رندرینگ رده پایین با کمترین هزینه،‌نمی‌توان کمتر از اینتل کور آی 7 و ریزن 7 در نظر گرفت.

Intel Core i9 و AMD Rezen Thrdripper ،‌ پر استفاده ترین پردازنده‌ها در کیس‌های رندرینگ هستند. در اصل برای یک دفتر کار، چندان نمی‌توان روی یک کیس رندرینگ با قدرت پردازنده کمتر از آی 9 حساب کرد.

اما کیس‌های رندرینگ ابر قدرت مندی نیز هستند که از پردازنده‌های AMD EPYC استفاده می‌کنند که 64 هسته و 128 رشته دارند! این موارد سی پی یوهای قدرتمند در کامپیوترهای سرور و کامپیوترهای رندرینگ استفاده می‌شود.





:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 7 مرداد 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: